TC Sports organiseert de leukste uitjes voor onder andere:

Kinderfeestjes

Zoek je voor je verjaardag eens wat anders dan zwemmen of zelf taartjes maken? Laat dan je kinderfeestje organiseren door TC Sports en beleef een echte outdoordag! Spetterende uitdagingen en knallende avonturen. Een outdoor kinderfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in ons outdoorpark.

Bekijk de uitjes voor kinderfeestjes

Familie-uitjes

TC Sports organiseert voor jouw familie of gezin een onvergetelijk uitje. Samen met je familie sportieve en leuke activiteiten doen om samen mooie herinneringen te maken! Door ons gevarieerde aanbod is er altijd een activiteit die bij het jouw gezin of familie past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze uitjes & feestjes!

Bekijk de familie-uitjes

Vrijgezellenfeesten

TC Sports organiseert spectaculaire vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen! De leuke en gekke activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag voor de groep. TC Sports denkt graag mee over een geschikte activiteit op basis van de grootte van de groep. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze uitjes & feestjes!

Bekijk de uitjes voor vrijgezellenfeesten

Bedrijfsfeesten/teambuilding

Op zoek naar het ideale uitstapje voor een bedrijfsfeestje of teambuilding? Dan ben je bij TC Sports aan het juiste adres! De sportieve activiteiten kunnen de samenwerkingen in het team onderling een boost geven, wat kan leiden tot een betere samenwerking op de werkvloer. Bekijk hieronder de uitjes en vraag vrijblijvend een advies aan voor de mogelijkheden.

Bekijk de uitjes voor bedrijfsfeesten/teambuilding

Scholen

Wil jij introductieweken laten organiseren met sportieve activiteiten voor de leerlingen? TC Sports organiseert al een aantal jaar op rij, met succes, de introductie week voor de Trias VMBO. De sportieve en uitdagende uitjes zorgen voor een onvergetelijke introductie week voor de leerlingen. Zo neemt TC Sports alle zorgen uit handen van de school!

Meer informatie over introductieweken

Voetballers

De Voetbalschool zet enthousiaste gediplomeerde trainers in om onze spelers te trainen om een betere voetballer te worden. We delen de deelnemers in op niveau, wij laten de deelnemer één worden met de bal. Door de vele balhandelingen en hoge intensiteit zullen de deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen en dus meer keuzes gaan maken en zo groeien zij als voetballer. 

Bekijk de voetbalschool

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?