Sven Talsma

Sven Talsma

Sven Talsma (27) is opgegroeid aan de Veenpolderdijk.

Het begon met de vraag of ik een voetbal kinderfeestje wilde geven, dat zag ik wel zitten en ik ben leuke oefeningen gaan bedenken om zo spelenderwijs technieken aan te leren. Het feestje werd afgesloten met een partijtje voetbal. Het kinderfeestje was een groot succes. Naar aanleiding van dit grote succes kwamen er steeds meer aanvragen.

Sven Talsma

Toen ik klaar was met mijn opleiding ben ik in maart 2016 gestart met Talsma Sports.
Ik vroeg me af wat op dat moment een hype was en waarmee ik uniek kon zijn in Assendelft en omgeving. Zo kwam ik uit op bubble voetbal en archerytag (pijl en boogspel). Door creatief na te denken kwam ik op het idee dit te combineren. Hierdoor krijg je een kruising tussen trefbal en paintbal met de bubblebal als obstakel.
Doordat ik veel connecties had in de voetbalwereld, werd mijn idee een succes en groeide mijn bekendheid in de omgeving.

Ik heb op verschillende plekken gevoetbald; zo ben ik als klein jongetje gestart bij VV Assendelft, vervolgens heb ik van mijn 10e t/m 15e bij Telstar gevoetbald, daarna heb ik tot mijn 18e bij VC Volendam gevoetbald en van mijn 19e t/m 20e bij Ado.
Daarna ben ik weer terug gekomen bij VV Assendelft, waar ik nog steeds voetbal en trainingen voor de jeugd verzorg. Ik geef nu nog privé trainingen bij Ajax, VV Assendelft en AZ. Dit doe ik voor jeugdspelers in de leeftijdscategorie van 9 t/m 21 jaar. Met deze voetballers werk ik aan hun verbeterpunten.

Sven Talsma

Op de vraag waarom buiten spelen belangrijk is zegt Sven:
“Buiten heb je de ruimte om je te ontwikkelen, kinderen moeten vrij zijn in bewegen. Daardoor kun je jezelf ontwikkelen, eigen initiatief nemen en krijg je doorzettingsvermogen.
Veel kinderen zitten te veel binnen achter computers, tv en telefoon, door buiten te spelen worden kinderen weer uitgedaagd om leuke dingen te doen dit is goed voor je motoriek en sociale contacten.”

Sven is enthousiast over wat hij doet en daardoor zit hij niet stil. Hij heeft deze zomer 25 sups gekocht. Een soort opblaasbare surfplank waar je op staat en al peddelend vaartochten kunt maken. Dit kan eventueel met de kano’s of andere activiteiten worden gecombineerd. Sven verzorgd ook arrangementen en kan met zijn bus ook op locatie komen.
Er is veel mogelijk en Sven denkt graag mee over een passende activiteit. Voor zowel kleine als grote groepen. Voor o.a. een bedrijfsuitje, vrijgezellen feest, verenigingen, buurtfeest, scholen, scouting, kinderdagverblijven.

lex constant

Lex Constant

Ik ben 26 jaar en geboren en getogen in Assendelft.

Mijn naam is Lex Constant, ik ben 26 jaar en ben geboren en getogen in Assendelft. De welbekende langste Dorpsstraat van Nederland. Wonend aan het begin (de Zuid) van het dorp waardoor mn fietsconditie op jonge leeftijd aardig op peil was. Na m’n middelbare schooltijd op het Trias VMBO en het St. Michael College besloot ik bij het Korps Mariniers te gaan. Van jongs af aan was ik al bezig met sport en hield er niet van om stil te zitten. Een baan met uitdaging en avontuur dat was iets voor mij. Ik heb veel geleerd in  opleiding en de operationele tijd bij de mariniers. Ervaringen die je voor je altijd meeneemt en vrienden gemaakt voor het leven. Ik heb 4 jaar bij de infanterie gezeten, daarna heb ik me gespecialiseerd als duiker bij de Marine om vervolgens mn ervaringen te delen als Recruiter.

Lex Constant

Het sporten begon bij mij al op vroege leeftijd. Met voetbal hollend achter een bal aan in de ‘F-ies’ en in de winter op de kleinste skietjes van de berg af. Later werden de gewichten interessant. Dat begon thuis in de schuur met wat verroeste dumbells en een matje. Na iets meer massa werd het de sportschool. Ongeveer 3 jaar geleden heb ik de Crossfit ontdekt en sinds dit jaar geef ik les en coach ik met veel plezier bij Crossfit Zaanforce in Krommenie. Door mijn achtergrond als marinier heb ik geleerd om mezelf tot het uiterste te pushen en dat probeer ik dan ook over te brengen aan anderen, uiteraard met veel enthousiasme en wat humor!
In drukke tijden hielp ik Sven mee met zijn evenementen. Door het vertrouwen en de goeie samenwerking hebben we besloten om samen door te gaan onder de naam TC Sports. Want samen sta je sterker!

Onze partners

vv assendelft tc-sports
koppie bar assendelft
klant tc-sports
FC Uitgeest sportuitje

Damesteam FC Uitgeest – Met ons dames voetbalteam van FC Uitgeest hebben wij nu 2 keer een team uitje geboekt bij TC Sports. Beide keren waren wij erg te spreken over de organisatie. Alles is top geregeld en vooral het enthousiasme wat Sven en zijn jongens uitstralen zorgt voor een super dag! Ons team komt jaarlijks terug voor een uitje en iedere keer boeken we iets anders. De keuze is uitgebreid genoeg. Ons damesteam houdt van gezelligheid tijdens sport, daar is bij TC Sports genoeg ruimte voor. Wij komen zeker nog eens terug!

trias klant tc-sports

Mara van Berkel eerste klas Trias VMBO – De introductiedag bij TC Sport was heel leuk. De meester vertelde heel goed wat we moesten doen. Er was een vette baan waar we doorheen moesten met netten en hoepels. Het was een soort survivalbaan. Het was super tof!

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?