1

De leukste

Uitjes & Feestjes

TC Sports heeft een uitgebreid assortiment als het aankomt op uitjes en feestjes. Van voetbalverjaardagen met bubble voetbal tot een teamuitje suppen! Bij TC Sports is er voor is voor iedereen wat.

Ben jij dus op zoek naar een uitje of feestje? Dan ben je bij TC Sports aan het juiste adres, wij maken er een onvergetelijke middag van! Door te klikken op de button hieronder krijg je een overzicht van de te gekke uitjes en feestjes die TC Sports aanbiedt.

Bekijk onze uitjes & feestjes


2

Is het jouw droom om op topniveau te voetballen?

Voetbalschool

De Voetbalschool zet enthousiaste gediplomeerde trainers in om onze spelers te trainen om een betere voetballer te worden. We delen de deelnemers in op niveau, wij laten de deelnemer één worden met de bal. Door de vele balhandelingen en hoge intensiteit zullen de deelnemers meer zelfvertrouwen krijgen en dus meer keuzes gaan maken en zo groeien zij als voetballer.

Klik hier om een topvoetballer te worden


3

De meest uitdagende

Bootcamps

Wil jij sterker worden of je conditie verbeteren? Dan is bootcamp iets voor jou! Je werkt in teamverband of individueel en voert uitdagende en vrij intensieve oefeningen uit. TC Sports zorgt dat het iedere keer net weer iets zwaarder en uitdagender is, zodat je het maximale uit jezelf blijft halen.

Hou jij er van om jezelf uit te dagen? En denk je dat bootcamps de ideale manier is om dit te doen? Klik dan op de button hieronder, dan ben je namelijk al over de eerste drempel heen!

Doe jij mee met onze bootcamps?

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?

Onze partners

vv assendelft tc-sports
koppie bar assendelft
klant tc-sports
FC Uitgeest sportuitje

Damesteam FC Uitgeest – Met ons dames voetbalteam van FC Uitgeest hebben wij nu 2 keer een team uitje geboekt bij TC Sports. Beide keren waren wij erg te spreken over de organisatie. Alles is top geregeld en vooral het enthousiasme wat Sven en zijn jongens uitstralen zorgt voor een super dag! Ons team komt jaarlijks terug voor een uitje en iedere keer boeken we iets anders. De keuze is uitgebreid genoeg. Ons damesteam houdt van gezelligheid tijdens sport, daar is bij TC Sports genoeg ruimte voor. Wij komen zeker nog eens terug!

trias klant tc-sports

Mara van Berkel eerste klas Trias VMBO – De introductiedag bij TC Sport was heel leuk. De meester vertelde heel goed wat we moesten doen. Er was een vette baan waar we doorheen moesten met netten en hoepels. Het was een soort survivalbaan. Het was super tof!