Lasergamen vanaf €135,- Excl. BTW.

Het doel van het spel is punten verzamelen door middel van het “afschieten” van zoveel mogelijk andere personen. Iedere deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en dus niet gevaarlijk. De pakken die de deelnemers aanhebben vangen de laserstraal op en houden op die manier bij of je geraakt wordt. Als dit gebeurt geeft het pak een signaal af.

Combi lasergamen en nerfguns €220,-

Vraag hier naar de mogelijkheden

Lasergamen met je vrienden?

Lasergamen met je vrienden? Wie wil dat nou niet. Ga samen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes de strijdt aan. Lasergamen is de veilige variant van paintballen, het doet namelijk geen pijn! Samen met je vriendjes probeer je de tegenstander af te schieten, dit kan je doen in verschillende spel varianten. Wanneer je geraakt ben zal je pak dit aangeven. Raak zo veel mogelijk vijanden, win de game mode, en wordt de lasergame baas van jouw vrienden!

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?