Verjaardag Fifa Hollandia vanaf €95,- Excl. BTW.

Er wordt op speelse wijze training gegeven. De trainingen duren 2 uur. Er worden in de beginfase leuke voetbalspelletjes gespeeld; o.a. tikspelletjes, estafettes, techniekvormen en lekker op doel schieten. In het tweede gedeelte worden kleine partijtjes in toernooivorm gespeeld en we sluiten af met een échte voetbalwedstrijd.

Verjaardag voet(lucht)bal vanaf €135,- Excl. BTW.

Er wordt op speelse wijze training gegeven. De trainingen duren 2 uur. Er worden in de beginfase leuke voetbalspelletjes gespeeld; o.a. tikspelletjes, estafettes, techniekvormen en lekker op doel schieten. In het tweede gedeelte worden kleine partijtjes in toernooivorm gespeeld en we sluiten af met bubble voetbal.

Vraag hier naar de mogelijkheden

Wat is voetbalverjaardag?

De voetbalverjaardag houdt in dat er op speelse wijze training wordt gegeven. Zo worden er voetbalspelletjes gedaan, er worden partijtjes in toernooivorm gespeeld en sluit de voetbalverjaardag af met een unieke activiteit: een échte voetbalwedstrijd of met bubble voetbal! De voetbalverjaardag duurt 2 uur en is geschikt voor groepen tot wel 12 personen maximaal. TC Sports maakt er een onvergetelijke dag van en zorgt ook voor hapjes en drankjes! (dit zit bij de prijs inbegrepen).

Kortom: dit wordt een (voetbal)verjaardag om nooit meer te vergeten!

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?