Suppen/Kanoën vanaf €190,- Excl. BTW.

Het SUP Feestje!

Bij aankomst krijgt iedereen een korte SUP-instructie over het materiaal, hoe je te water gaat, hoe je op de SUP komt, afstapt en de techniek van het peddelen en het draaien. We maken samen nog een aantal belangrijke afspraken over wat wel en wat niet mag tijdens het sup feestje (i.v.m. veiligheid). Daarna gaan we zo snel mogelijk het water op. We beginnen op de knieën en zodra iedereen een beetje gewend is, gaan we staand een stukje peddelen en doen we onderweg balans-spelletjes zoals over losliggende SUP’s op en neer lopen, eventueel van de SUP springen, samen op een SUP, overgooien met een bal, en tikkertje op de SUP. Deze activiteit kun je ook leuk combineren met kanoën.

Het feestje duurt totaal ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur.

Vraag hier naar de mogelijkheden

Wat is Suppen?

Suppen; Stand Up Paddling verovert in hoog tempo de wateren van Nederland. Deze superleuke mix van balanceren, staand peddelen en surfen is een laagdrempelige activiteit, iedereen (met een zwemdiploma) kan er aan meedoen. Suppen is eenvoudig en snel te leren. Het leuke aan suppen is dat het op verschillende locaties mogelijk is. Zo kan je lekker door kanalen, grachten of meren cruisen!

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?