Expeditie Robinson vanaf €190 Excl. BTW.

Bij TC Sports is Expeditie Robinson net even wat heftiger en extremer als anders! Onze Robinson Begeleider verdeeld jullie over verschillende kampen. Elk kamp heeft zijn eigen kleur bandage + vlag. Tijd voor de ultieme strijd!

Vraag hier naar de mogelijkheden

Hoe werkt het Expeditie Robinson uitje?

De proeven zijn zeer afwisselend en jullie hebben diverse vaardigheden nodig, zoals kracht, snelheid, denk en eetproeven. Er zijn verschillende obstakels parcours met heftige activiteiten, samenwerken is dus super belangrijk. Er moet ook flink nagedacht worden, met bijvoorbeeld het oplossen van raadsels en hoe krijgen wij vuur aan. Nadat alle proeven gedaan zijn is het tijd voor de alles beslissende finale. Welk kamp weet zich het snelst te bevrijden van de kettingproef, kraakt diverse codes en maakt als eerste het eeuwige vuur? Wie wordt de echte Robinson?

Er kunnen max 12 personen mee doen. Het duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten zijn €190,- en daar zit inbegrepen een zakje snoep, zakje chips en onbeperkt drinken.

Vraag naar de mogelijkheden

De leukste uitjes, ook op locatie!

Heb jij vragen over een uitje of één van onze sportactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedankt voor je bericht, wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Er is iets fout gegaan, zou je het opnieuw willen proberen?